Nakupovalna košarica je prazna.
Odeja GALA

Odeja GALA

Mehka lahka letna prešita odeja napolnjena z silikoniziranimi votlimi poliesterskimi vlakni. Posebno prešitje odeje zagotavlja enakomerno in trajno razporejenost polnila. Prešita odeja je primerna za ljudi, ki trpijo za alergijami.

Izberi izdelek narejen za vas:
Količino:
Cena: 26,00 EUR
Odeja GALA + vzglavnik GALA

Odeja GALA + vzglavnik GALA

Mehka lahka letna prešita odeja in vzglavnik polnjen z silikoniziranimi votlimi poliesterskimi vlakni ter silikoniziranimi kroglicami. Prešita odeja in vzglavnik sta primerna za ljudi, ki trpijo za alergijami.

Izberi izdelek narejen za vas:
Količino:
Cena: 37,00 EUR
-10%
Odeja medico PREMIUM

Odeja medico PREMIUM

Mehka in rahla antialergijska MEDICO premium odeja je polnjena z rahlimi silikoniziranimi poliesterskimi mikrovlakni, ki zagotavlajo izredno mehkobo in toplo udobje. Tkanina odeje je sestavljena iz 100% bombažnega jaquard actigard satena. Njena prednost je v tem, da hitreje sprejema in oddaja vlago telesa.Vezana je v atlas vezavi z zelo finimi bombažnimi nitmi, katere nežno vplivajo na našo kožo. Čvrsto prešivanje z okvirjem pa zagotavlja enakomerno in trajno porazdelitev polnila, zato se odeja lahko pere pri neverjetnih 90ْْ C. Odeja MEDICO premium je še posebej primerna za astmatike in ljudi, ki trpijo zaradi alergij.Izberi izdelek narejen za vas:
Količino:
80,00 EUR (-10%)
Cena: 72,00 EUR
Odeja ZALA

Odeja ZALA

Mehka lahka zimska prešita odeja napolnjena z silikoniziranimi votlimi poliesterskimi vlakni. Posebno prešitje odeje zagotavlja enakomerno in trajno razporejenost polnila. Prešita odeja je primerna za ljudi, ki trpijo za alergijami.

Izberi izdelek narejen za vas:
Količino:
Cena: 43,00 EUR